Bankkártyás fizetési lehetőség a szállítónál!

Kérjük a megrendeléskor jelezze bankkártyás fizetési szándékát!

Szállítási területeink

A Mentő Manó autómentő vállalkozás, az ország egész területén végzett autómentés mellett, Budapest és Pest megye teljes területén vállal autószállítást, motorszállítást, és vállalja mezőgazdasági gépek szállítását is. Tapasztalatunkkal és felszerelésünkkel állunk az ön rendelkezésére.

Bajban lévő autók az M1-es M7-es
út találkozásánál Budaörs körül. Az autómentő nem ritka látvány. Elég egy telefon a Mentő Manó munkatársainak, és 40-60 percen belül ott vag
yunk, hogy segíthessünk.

automentomano.hu-Autómentés-Darus mentés-Motormentés-Speciális mentés-Teherautó mentés

Ingázó forgalom Budapest és Piliscsaba között, turisták, kamionok, teherautók az Esztergom felé vivő 10-es úton. Sok baleset történik ezen az útszakaszon. Az óvatosság mellett tartsa magánál a Mentő Manó telefonszámát is! Azonnal indulunk, ha autómentőre van szüksége.

Bevásárlóközpontok Dunakeszin – nagy tömeg, sok személyautó, teherszállítók sora. Ipari parkok, kamionok, folyamatos gépforgalom. Bármikor szükség lehet autó- vagy teherautó-mentésre. A Mentő Manó ugrásra kész – telefonáljon!

M2-es, 2-es út Vác felé. Áthaladó nemzetközi forgalom Szlovákia irányába, biciklijüket, csónakjukat szállító utazók. Vác a környékbeli falvak központja, és itt közlekedik a komp. Rengeteg baleseti lehetőség. Ha beüt a baj, hívja a megfelelő autómentőt: a Mentő Manó a segítségére siet.

Gödöllő kapu a keleti országrészek felé, emellett még szorosan kapcsolódik Budapesthez. Állandó forgalom oda s vissza. Az M3-as, 3-as út nem veszélytelen. Vezessen elővigyázatosan és probléma esetén hívja a Mentő Manó autómentőt! Indulunk önért.

Budapestre Monorról is sokan járnak dolgozni, az említett útszakasz zsúfolt a nap minden szakában. A Mentő Manó autómentői egy órával a segítséget kérő hívása után a helyszínen vannak. Mentünk.

Az M4-es, 4-es húzza befelé az autósokat az ország szívébe. Cegléd vasúti csomópont is, és a harmadik legnépesebb város Pest megyében. Sok autó, sok baleset. Teherautó-mentés vagy balesetbe került személyautó – a Mentő Manó Ceglédig is könnyedén elér.

Probléma a Nagykőrös felé vivő 441-esen? Baleset, műszaki hiba? A Mentő Manó Pest megyén belül bárhová gyorsan kiérkezik. Mondja el diszpécserünknek a pontos körülményeket, hogy a lehető legfelkészültebbek lehessünk, és a legkörültekintőbben szervezhessük meg az autómentést!

automentomano.hu-Autómentés-Darus mentés-Motormentés-Speciális mentés-Teherautó mentés

Dabas – távol s mégis közel. Budapesttől nem messzire, a forgalmas 5-ös, M5-ös úton. Veszélyes utak, sebesen haladó teherautókkal, száguldozó személyautókkal. Hívása után legkésőbb egy órával autómentőink egyike eléri Dabas körül bajba került autóját.

Balatoni, felszabadult vonzás az M1-esen és az M7-esen. Közben az egyik legsűrűbben járt ingázó szakasz és Érd. Az A6-os és a 7-es főút találkozása. A Mentő Manó ebben a körzetben is végez autómentést, segítségére leszünk. Hívjon minket!

Rólunk mondták

Kedves Autómentők! nagyon köszönöm a tegnapi segítséget (fehér Opel Corsa este 8-kor a Gubacsi hídnál). Fantasztikus volt az az úr (nem tudom hogyan írjam másként, mert a nevét nem tudom), akivel telefonon beszéltem, és igazán ciki, hogy ezt ma Magyarországon ki kell emelnem, hogy nem volt bunkó, sőt-sőt, köszönet érte! És a srác (szintén úr) is, aki hajszálpontosan odaért az autóhoz és elvitte Fótra, szóval ő is remek ember, kedves és udvarias. Nagyon-nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, be is írtam a telefonszámot a telefonomba, bár remélem, nem gyakran fogunk találkozni. Köszönettel: Matus Andrea

Az autópálya leállósávjából sikerült kimenteniük az autómat és az utánfutót – Köszönöm a gyors és profi segítséget!
Horácsi Péter
Csak ajánlani tudom az Autómentő Manót, éjjel is kijöttek két autóval segíteni a balesethez, ráadásul nagyon gyorsan odaértek.
Kiss Márton
Télen árokba csúsztam az autómmal. A Mentőmanó segített, daruval kiemelték, és el is tudták szállítani. Köszönöm!
Hetényi Kornélia
Versenynapra mindig a Manóval szállíttatom a motorjaimat, nagyon megbízom a szakembereikben. Még nem okoztak csalódást.
Farkas Mátyás

Közösség

Munka közben

További képek