Bankkártyás fizetési lehetőség a szállítónál!

Kérjük a megrendeléskor jelezze bankkártyás fizetési szándékát!
Bikázás

Bikázás

Az autók akkumulátorai nem élnek örökké. Néha minden figyelmeztetés nélkül merülnek le egyik pillanatról a másikra, nem kis kellemetlenséget okozva ezzel a jármű tulajdonosának. Szerencsére ilyenkor létezik gyors megoldás: a motor újraindítása segédakkumulátorról – közismertebb nevén a bikázás. Ne essen kétségbe, ha cserbenhagyta az aksi! Hívjon bennünket, szakembereink a helyszínre sietnek, és bebikázzák lemerült akkumulátorát!

Rólunk mondták

Kedves Autómentők! nagyon köszönöm a tegnapi segítséget (fehér Opel Corsa este 8-kor a Gubacsi hídnál). Fantasztikus volt az az úr (nem tudom hogyan írjam másként, mert a nevét nem tudom), akivel telefonon beszéltem, és igazán ciki, hogy ezt ma Magyarországon ki kell emelnem, hogy nem volt bunkó, sőt-sőt, köszönet érte! És a srác (szintén úr) is, aki hajszálpontosan odaért az autóhoz és elvitte Fótra, szóval ő is remek ember, kedves és udvarias. Nagyon-nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, be is írtam a telefonszámot a telefonomba, bár remélem, nem gyakran fogunk találkozni. Köszönettel: Matus Andrea

Az autópálya leállósávjából sikerült kimenteniük az autómat és az utánfutót – Köszönöm a gyors és profi segítséget!
Horácsi Péter
Csak ajánlani tudom az Autómentő Manót, éjjel is kijöttek két autóval segíteni a balesethez, ráadásul nagyon gyorsan odaértek.
Kiss Márton
Télen árokba csúsztam az autómmal. A Mentőmanó segített, daruval kiemelték, és el is tudták szállítani. Köszönöm!
Hetényi Kornélia
Versenynapra mindig a Manóval szállíttatom a motorjaimat, nagyon megbízom a szakembereikben. Még nem okoztak csalódást.
Farkas Mátyás

Közösség

Munka közben

További képek